Back

List of all last played songs

# Song author and title Date played
1 Nora Ft Gena - Le Mama 2013 2015-07-16 02:00:35.0
2 Sabri Fejzullahu - Goditje ne zemer 2015-07-16 01:56:19.0
3 03 Mahmut Ferati - Ka me te ardhe prej Zoti 2011 2015-07-16 01:52:53.0
4 Shpat Kasapi dhe Nadi - Ty te don zeshkani 2014 2015-07-16 01:49:20.0